Pages

Scandinavian Regulatory Services

Lediga tjänster


Vi är alltid intresserade av kontakt med människor med erfarenhet inom kvalitet och eller Regulatory från läkmedels- eller medicinteknik industrin. Just nu söker vi flera personer som vill vara med och utveckla SRS vidare:

Regulatorisk specialist och gruppchef, läkemedel
Ansvarig för SRS regulatoriska konsultverksamhet samt chef för SRS regulatoriska konsulter. Du kommer arbeta med egna projekt som regulatorisk konsult/projektledare med större och mindre ansökningar men även vara med och bygga upp en fristående regulatorisk grupp och ansvara för och utveckla den.

Du har en apotekarexamen eller annan relevant högskoleutbildning och minst 10 års erfarenhet av regulatoriskt arbete, gärna inkluderande erfarenhet av CMC-dokumentation. Du skall ha erfarenhet av att sätta ihop regulatorisk dokumentation för ansökningar till myndigheterna, utarbeta regulatoriska strategier samt planera och genomföra myndighetsmöten. Erfarenhet av att leda grupper är önskvärd.

Du är drivande och har ett flexibelt arbetssätt och kan se både till helhet och detaljer. Du tycker det är roligt att arbeta med människor och att bidra till deras utveckling.Regulatorisk konsult, läkemedel
Eget ansvar att stödja kunder med regulatoriskt arbete såsom klassificering och handläggning av ändringsansökningar, hantera FASS och dess motsvarigheter i de nordiska grannländerna, översätta och koordinera översättningsarbete, sätta ihop elektroniska ansökningar. Uppgifterna är de som normalt förekommer på ett nordiskt marknadsbolag.

Du har relevant högskoleutbildning, flerårig regulatorisk erfarenhet och tycker om att arbeta självständigt. Som person är du drivande och noggrann.Sakkunnig person (QP / RP) läkemedel, samordnare QA
Ansvarig mot kund för SRS konsultverksamhet inom kvalitetsområdet, koordinerande funktion inom SRS för uppdrag inom sakkunnigområdet (RP/QP), liksom övergripande ansvar för SRS egna kvalitetssystem (GMP och GDP tillstånd). Du kommer arbeta med dina egna projekt som kvalitetskonsult/RP eller QP i kundens system alternativt vara ett stöd till kundens kvalitetsorganisation utifrån behov. Att sätta upp distributionstillstånd samt leverantörsbedömningar/audits och utbildningar är tänkta delar i tjänsten.

Du har apotekarexamen eller motsvarande utbildning, med gedigen erfarenhet av kvalitetssäkring inom läkemedelsdistribution och/eller läkemedelsproduktion. Du ska vara/kunna vara sakkunnig (RP) på företag. Möjlighet att kunna vara QP samt kunskaper inom PV är meriterande.

Du har ett flexibelt arbetssätt och kan se både till helhet och detaljer, och finner inspiration i att ta fram lösningar som uppfyller regelverket för våra kunders räkning.QA-konsult, läkemedel/medicinteknik
Denna tjänst ska arbeta mot kunder genom att ge dem support i sina egna kvalitetssystem samt stödja övriga kvalitetskonsulter i deras uppdrag vid behov. Personen skall också fungera som kvalitetsansvarig i SRS egna system, som support till QP respektive RP. Uppgifter som ingår i tjänsten är att hantera reklamationer, förbereda ledningens genomgång, utbildningar och audits, samt dokumenthantering.

Du har relevant högskoleutbildning för arbete inom läkemedels eller medicinteknik industri samt några års erfarenhet från kvalitetsarbete inom ngt av dessa områden (alternativt kosmetika eller livsmedel).

Som person är du drivande och självgående. Du har ett flexibelt arbetssätt och kan se både till helhet och detaljer, du tycker om att samordna och ser till att saker blir gjorda.


Hör av dig till VD, Anki Jareman, om du vill veta mer om tjänsterna eller hur det är att arbeta som konsult: anki@srs.se 0709-315 730. Ansökningstid: Vi kommer att granska ansökningar i den takt de kommer in, vi vill gärna ha ansökningarna senast den 30 november 2018, ansökningar skickas till jobb@srs.se


MARKET ACCESS

BROKER ACTIVITIES